Guestbook

Schrijf een nieuw bericht voor in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.160.113 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
12 entries.
Diana Diana from Nijmegen wrote on 1 April 2019 at 08:41:
Omdat ik door slechte ervaringen met het rijden met mijn pony vastliep ben ik grondwerk gaan doen. Ook daarmee boekte ik zelfs naar zeer lange tijd te weinig vooruitgang. Dit kwam door zijn scheefheid en zijn sterke eigen wil , maar ook door mijn onduidelijkheid en gebrek aan ervaring. Toen is Joรซlle op mijn pad gekomen. Sinds een half jaar heb ik nu les van haar en we gaan met grote sprongen vooruit. We zijn opnieuw begonnen met grondwerk lessen. Hiermee hebben we een nieuwe goede basis gelegd. Nu ben ik ook weer begonnen met rijden en de eerste les heb ik op haar paard Jackana mogen doen zodat ik weer even goed leerde voelen, na 2 jaar niet gereden te hebben. Ik ben nu ook begonnen met rijden op mijn pony en ben hier heel erg blij mee en mijn pony ook! ๐Ÿ˜ƒ De lessen van Joรซlle bevallen mij en mijn pony zeer goed. Ze legt goed duidelijk uit, is geduldig en er is gelijk resultaat. We zitten nu op de goede weg en ik krijg steeds meer vertrouwen en plezier. Ik kan dit dus ook aan iedereen aanraden die op รฉรฉn of andere manier vastgelopen is met zijn of haar pony/paard. Dank je wel Joรซlle ๐Ÿ˜Š
Tosca Tosca from Nijmegen wrote on 16 December 2018 at 23:38:
Afgelopen dinsdag heeft Joรซlle voor NSRV Jolly Jumper een workshop ruiterbewustzijn gegeven. Ik ben zelf een beginnend ruiter en heb hier erg veel van geleerd. De rest van de groep had al meerdere jaren rijervaring, maar voor hen was het ook een eyeopener. We leerden de basisprincipes van balans op het paard en deden hier ook een aantal oefeningen mee. Ook hebben we ervaren hoe het is voor een paard om teugelhulpen te krijgen. Zo wordt je bewust van de hulpen die je aan je paard geeft en hoe een kleine beweging met je handen al een groot effect kan hebben. Ik vond het erg interessant en zeker een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde ruiter!
Christine Christine from Arnhem wrote on 31 August 2018 at 22:01:
Net een jong paard gekocht van 3 ยฝ jaar en vele ideeรซn maar waar te beginnen? Daar stonden wij en het schoot niet echt op, totdat Joรซlle kwam. Eindelijk kregen wij een systematisch opbouw in onze training, een rode draad gepaard met een duidelijke uitleg. Sinds deze tijd maken wij enorme stappen en dit iedere week! Joรซlle geeft een training individueel aangepast aan paard en mens. Hierbij kijkt zij goed naar het karakter van het paard en hun anatomische gegevens. Maar ook als je ergens tegen aanloopt en niet verder komt, ziet ze waar het probleem is ontstaan en helpt je met een oplossing. Zij geeft je tijdens het lessen een goed gevoel en kan de verhouding tussen serieus trainen, input krijgen en veel plezier, optimaal doseren. Nadat Joรซlle en ik een start op stal hebben gemaakt, haken steeds meer mensen aan bij de les. Tegenwoordig zijn wij echt een klein clubje geworden welke steeds groter wordt. En dit is niet voor niks! Je kan hier veel over lezen, maar het beste is: Gewoon doen! Wij zijn erg blij met Joรซlle!
Dilana Dilana from Barneveld wrote on 30 August 2018 at 09:52:
Joรซlle is een fijne, rustige instructrice. Mijn paard reageert goed op haar. Ze heeft de nodige aandacht voor ons persoonlijke verhaal en kijkt wat passende oefeningen zijn. Deze legt ze op een rustige manier uit. Ik kan merken dat ze met liefde haar werk doet, want ik durf te leren bij haar.
Alice Alice from Driebergen wrote on 28 August 2018 at 07:45:
Hoi Joelle, De lessen tot nu toe zijn erg leuk. Ik vind het knap dat je in kleine stapjes werkt en focust op de positieve dingen. Zo heb je het gevoel dat je vooruitgaat.
Vivi Vivi from Nijmegen wrote on 9 June 2017 at 12:33:
Hoi Joรซlle, wat leuk om jouw website te lezen en meer te weten over jouw achtergrond en visie op het rijden en omgaan met paarden. Ik vind jouw lessen erg fijn en hoop ze nog lang te mogen volgen. groetjes Vivi
Linda Linda from Renkum wrote on 20 July 2016 at 18:55:
Ik ben blij met je lessen en de vooruitgang die ik daardoor met Flip al geboekt heb. We beginnen al echt een team te worden waarbij de oefeningen steeds vloeiender en gemakkelijker gaan. Je brengt alles heel logisch en zoekt eventueel naar een passende aanpak als iets niet lekker werkt. Ik ben blij met het huiswerk en de nieuwe doelen na elke les zodat ik een focus en motivatie heb om naar toe te werken. Wat ook leuk is om te zien, is dat de hals en bilbespiering echt al aan het veranderen is bij Flip. Ook de eigenaar valt het op dat de onderhals minder is geworden en dat zijn bovenlijn gespierder wordt.
Marieke Marieke from Ede wrote on 23 May 2016 at 08:29:
Mooie website, Joรซlle! Geweldig om die fimpjes te zien hoe je met je paarden werkt. Vooral op fb die van Vingino met de bal is prachtig. Veel succes verder.
Janieke Janieke from Ede wrote on 25 January 2016 at 14:53:
Joelle, Ik vind het heel fijn om bij jou op paardrijles te zitten. Ik voel me heel fijn daar. Jakana is een heel lief paard. Ik vind dat je een hele goede trainer bent!!! Groetjes, Janieke (7 jaar)
Ananja Ananja from Ede wrote on 25 January 2016 at 13:47:
Joรซlle, bedankt voor de lessen die ik tot nu toe van je heb gekregen! Doordat de lessen regelmatig zijn, maar ik ook kan aangeven wanneer we weer les nodig hebben, voel ik me gemotiveerd om de stijgende lijn in onze training vast te houden. Ook krijg ik altijd duidelijk 'huiswerk' van je mee. Mijn pony wordt steeds iets sterker en zo hoop ik hem nog heel lang fit te houden!
Ramona Ramona from Ede wrote on 24 January 2016 at 20:48:
Wat is het fijn om van jou les te krijgen! Goede duidelijke uitleg , altijd vanuit rust en ontspanning en niet te vergeten plezier. Zo ontzettend veel kennis die je met passie overbrengt en een mooi 'maatwerk' plan bedenkt die bij paard en ruiter past. Veseo en ik zijn heel blij met jou en jouw manier van lesgeven, een aanrader voor iedereen! Joรซlle kijkt namelijk naar het complete plaatje dus paard รฉn ruiter , kortom een superfijne instructrice!
Nico Nico wrote on 21 January 2016 at 22:47:
Je website ziet er mooi uit ๐Ÿ˜‰