Lessen

red line

Ik geef zowel privé- als groepslessen aan huis en bij mij op locatie in Epe. Naast lessen met je eigen paard is het ook mogelijk om een les met één van mijn schoolpaarden te krijgen.

Privélessen
Privéles 30 min: €30
Privéles 45 min: €40
Privéles 60 min: €50
Leskaart 5 x 30 min: €150
Leskaart 5 x 60 min: €230

Groepslessen
Groepsles kind: €20
Groepsles volwassene: €25
(Groepslessen duren altijd 45 minuten en bestaan uit minimaal 2 en maximaal 4 ruiters)

Ponypret groep
De ponypret groep is een alternatief op de gewone groepslessen voor kinderen die nog geen eigen (verzorg)pony hebben. Meer info over de ponypret groepen vind je hier.
Losse les: €22,50
Leskaart voor 5 lessen: €95

Reiskosten
Binnen een straal van 10 kilometer worden geen reiskosten in rekening gebracht. Daarbuiten wordt €0,19 per kilometer aangehouden.

Studentenkorting
Studenten krijgen op vertoon van een geldige studentenpas €5 korting op de privélessen. Studenten krijgen geen extra korting op producten en diensten die al met korting worden aangeboden, zoals bijvoorbeeld een leskaart of earlybird tickets voor workshops.

Algemene voorwaarden
Het is tijdens het rijden in de lessen ten allen tijden verplicht om een goedgekeurde veiligheidshelm en rijlaarzen of rijschoenen te dragen. Deelname aan een les is voor eigen risico. Joëlle is niet aansprakelijk voor diefstal, ongevallen of schade die optreden voor, na of tijdens de lessen. Bij annulering tot 1 dag voor aanvang van de afgesproken les wordt de les niet in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor aanvang wordt de les in rekening gebracht, uitzonderingen daargelaten. Als u uw eigen paard/pony mee brengt naar mijn locatie moet het paard/pony ingeënt en ontwormd zijn en vrij zijn van besmettelijke ziekten, zodat de gezondheid van de overige paarden niet in gevaar komt.

AVG
Het is belangrijk om te weten welke gegevens er van jou worden bewaard. JDSHorsetraining bewaart jouw: naam, emailadres, telefoonnummer en adresgegevens van je stallocatie. Uiteraard wordt met deze gegevens voorzichtig en vertrouwelijk omgegaan. Deze gegevens worden niet aan derden weggegeven. Gemaakte foto’s en video’s voor trainingsdoeleinden tijdens een les worden maximaal een half jaar bewaard en zullen nooit zonder toestemming online worden gezet.

red line

horse-shoe-clipart-black-and-white-ncBKLj7cA (1)