Gastenboek

Schrijf een nieuw bericht voor in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.210.77.73 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
16 berichten.
Fam Diepeveen Fam Diepeveen uit Ede schreef op 5 mei 2023 om 18:49
Mijn man onze twee dochters en ikzelf hebben nu ruim twee jaar les van Joรซlle. Haar manier van paardrijden sluit erg aan bij ons idee van paardrijden. Dit moet leuk zijn voor zowel ruiter als paard! Joรซlle is toegankelijk voor vragen en heeft altijd weer iets nieuws te leren!
Clarine Clarine uit De Klomp schreef op 22 maart 2022 om 21:15
Alweer ruim 3 jaar geleden kreeg ik mijn eerste les van Joรซlle, toen ik net 10 jaar was. Ze verteld begrijpelijk hoe ik mijn zit kan verbeteren, of juist aan moet passen voor het springen of om het wijken te oefenen. Heel fijn dat ik altijd met vragen bij haar terecht kan en met lessen vind zij het ook goed als ik met ideeรซn kom. Ook als we met meerdere in de les zijn, heeft zij tijd voor iedere ruiter. Clarine van Klaveren, 13 jaar
Evelyn van Klaveren Evelyn van Klaveren uit De Klomp schreef op 22 maart 2022 om 14:05
Joรซlle geeft inmiddels al 3,5 jaar rij-les aan ons als gezin, wat we als erg fijn ervaren. Door de rust die zij uitstraalt voelt het erg vertrouwd en kijkt ze wat de ruiter รฉn het paard nodig hebben en weet dat over te brengen in haar lessen, zeker ook aan kinderen. Joรซlle is kundig en heeft veel kennis, dus als je ergens tegenaan loopt, kijkt ze met je mee en probeert ze samen met jou een passende oplossing te vinden voor jouw combinatie ruiter-paard. Joรซlle is een fijne, rustige, geduldige en duidelijke instructrice die naar het totaalplaatje kijkt en haar werk met liefde doet, waardoor wij het nog steeds ontzettend fijn vinden om rijles van haar te krijgen en bevelen haar dan ook zeker aan! 22-3-2022
Mylene Mylene uit Baarn schreef op 17 juni 2020 om 13:24
Ik rijd pas sinds ruim een half jaar weer paard na een veel te lange pauze (herintreder dus ๐Ÿ˜„). Sinds vijf maanden heb ik bijna wekelijks les bij Joรซlle met haar lespaard Jackana. Na her en der wat lessen te hebben gevolgd kwam ik bij Joรซlle terecht en het voelde meteen goed. Wat ik zo fijn vind aan de lessen met Joรซlle is dat zij heel goed weet waar ze het over heeft, maar dat ook op een hele prettige manier kan overbrengen. Op mijn 47ste zit mijn lijf vol met allerlei automatische reacties en het valt niet mee om deze af te leren. Samen met Joรซlle bouwen we dit weer stap voor stap op, zodat ik vanuit ontspanning, een goede zit en verbinding & gevoel met het paard leer te rijden. Joรซlle kan zich goed verplaatsten in mij als leerling en reageert altijd met veel aandacht en geduld op mijn vragen, of als ik iets moeilijk vind. Er zit een mooie rustige opbouw in de lessen, met veel ruimte voor vragen, dingen uitzoeken en uitproberen. De invulling van de lessen wijst zichzelf. De ene keer heeft Joรซlle een lesplan en de andere keer breng ik een leerdoel in, dat gaat allemaal heel natuurlijk. We starten elke les met een stukje grondwerk en werken daarna op het paard met de bareback pad of het zadel. En soms maken we een buitenritje ๐Ÿ˜„. Iedere keer een goed gevoel EN weer een stap vooruit bij deze fijne instructrice. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Diana Diana uit Nijmegen schreef op 1 april 2019 om 08:41
Omdat ik door slechte ervaringen met het rijden met mijn pony vastliep ben ik grondwerk gaan doen. Ook daarmee boekte ik zelfs naar zeer lange tijd te weinig vooruitgang. Dit kwam door zijn scheefheid en zijn sterke eigen wil , maar ook door mijn onduidelijkheid en gebrek aan ervaring. Toen is Joรซlle op mijn pad gekomen. Sinds een half jaar heb ik nu les van haar en we gaan met grote sprongen vooruit. We zijn opnieuw begonnen met grondwerk lessen. Hiermee hebben we een nieuwe goede basis gelegd. Nu ben ik ook weer begonnen met rijden en de eerste les heb ik op haar paard Jackana mogen doen zodat ik weer even goed leerde voelen, na 2 jaar niet gereden te hebben. Ik ben nu ook begonnen met rijden op mijn pony en ben hier heel erg blij mee en mijn pony ook! ๐Ÿ˜ƒ De lessen van Joรซlle bevallen mij en mijn pony zeer goed. Ze legt goed duidelijk uit, is geduldig en er is gelijk resultaat. We zitten nu op de goede weg en ik krijg steeds meer vertrouwen en plezier. Ik kan dit dus ook aan iedereen aanraden die op รฉรฉn of andere manier vastgelopen is met zijn of haar pony/paard. Dank je wel Joรซlle ๐Ÿ˜Š
Tosca Tosca uit Nijmegen schreef op 16 december 2018 om 23:38
Afgelopen dinsdag heeft Joรซlle voor NSRV Jolly Jumper een workshop ruiterbewustzijn gegeven. Ik ben zelf een beginnend ruiter en heb hier erg veel van geleerd. De rest van de groep had al meerdere jaren rijervaring, maar voor hen was het ook een eyeopener. We leerden de basisprincipes van balans op het paard en deden hier ook een aantal oefeningen mee. Ook hebben we ervaren hoe het is voor een paard om teugelhulpen te krijgen. Zo wordt je bewust van de hulpen die je aan je paard geeft en hoe een kleine beweging met je handen al een groot effect kan hebben. Ik vond het erg interessant en zeker een aanrader voor zowel beginnende als gevorderde ruiter!
Christine Christine uit Arnhem schreef op 31 augustus 2018 om 22:01
Net een jong paard gekocht van 3 ยฝ jaar en vele ideeรซn maar waar te beginnen? Daar stonden wij en het schoot niet echt op, totdat Joรซlle kwam. Eindelijk kregen wij een systematisch opbouw in onze training, een rode draad gepaard met een duidelijke uitleg. Sinds deze tijd maken wij enorme stappen en dit iedere week! Joรซlle geeft een training individueel aangepast aan paard en mens. Hierbij kijkt zij goed naar het karakter van het paard en hun anatomische gegevens. Maar ook als je ergens tegen aanloopt en niet verder komt, ziet ze waar het probleem is ontstaan en helpt je met een oplossing. Zij geeft je tijdens het lessen een goed gevoel en kan de verhouding tussen serieus trainen, input krijgen en veel plezier, optimaal doseren. Nadat Joรซlle en ik een start op stal hebben gemaakt, haken steeds meer mensen aan bij de les. Tegenwoordig zijn wij echt een klein clubje geworden welke steeds groter wordt. En dit is niet voor niks! Je kan hier veel over lezen, maar het beste is: Gewoon doen! Wij zijn erg blij met Joรซlle!
Dilana Dilana uit Barneveld schreef op 30 augustus 2018 om 09:52
Joรซlle is een fijne, rustige instructrice. Mijn paard reageert goed op haar. Ze heeft de nodige aandacht voor ons persoonlijke verhaal en kijkt wat passende oefeningen zijn. Deze legt ze op een rustige manier uit. Ik kan merken dat ze met liefde haar werk doet, want ik durf te leren bij haar.
Alice Alice uit Driebergen schreef op 28 augustus 2018 om 07:45
Hoi Joelle, De lessen tot nu toe zijn erg leuk. Ik vind het knap dat je in kleine stapjes werkt en focust op de positieve dingen. Zo heb je het gevoel dat je vooruitgaat.
Vivi Vivi uit Nijmegen schreef op 9 juni 2017 om 12:33
Hoi Joรซlle, wat leuk om jouw website te lezen en meer te weten over jouw achtergrond en visie op het rijden en omgaan met paarden. Ik vind jouw lessen erg fijn en hoop ze nog lang te mogen volgen. groetjes Vivi
Linda Linda uit Renkum schreef op 20 juli 2016 om 18:55
Ik ben blij met je lessen en de vooruitgang die ik daardoor met Flip al geboekt heb. We beginnen al echt een team te worden waarbij de oefeningen steeds vloeiender en gemakkelijker gaan. Je brengt alles heel logisch en zoekt eventueel naar een passende aanpak als iets niet lekker werkt. Ik ben blij met het huiswerk en de nieuwe doelen na elke les zodat ik een focus en motivatie heb om naar toe te werken. Wat ook leuk is om te zien, is dat de hals en bilbespiering echt al aan het veranderen is bij Flip. Ook de eigenaar valt het op dat de onderhals minder is geworden en dat zijn bovenlijn gespierder wordt.
Marieke Marieke uit Ede schreef op 23 mei 2016 om 08:29
Mooie website, Joรซlle! Geweldig om die fimpjes te zien hoe je met je paarden werkt. Vooral op fb die van Vingino met de bal is prachtig. Veel succes verder.
Janieke Janieke uit Ede schreef op 25 januari 2016 om 14:53
Joelle, Ik vind het heel fijn om bij jou op paardrijles te zitten. Ik voel me heel fijn daar. Jakana is een heel lief paard. Ik vind dat je een hele goede trainer bent!!! Groetjes, Janieke (7 jaar)
Ananja Ananja uit Ede schreef op 25 januari 2016 om 13:47
Joรซlle, bedankt voor de lessen die ik tot nu toe van je heb gekregen! Doordat de lessen regelmatig zijn, maar ik ook kan aangeven wanneer we weer les nodig hebben, voel ik me gemotiveerd om de stijgende lijn in onze training vast te houden. Ook krijg ik altijd duidelijk 'huiswerk' van je mee. Mijn pony wordt steeds iets sterker en zo hoop ik hem nog heel lang fit te houden!
Ramona Ramona uit Ede schreef op 24 januari 2016 om 20:48
Wat is het fijn om van jou les te krijgen! Goede duidelijke uitleg , altijd vanuit rust en ontspanning en niet te vergeten plezier. Zo ontzettend veel kennis die je met passie overbrengt en een mooi 'maatwerk' plan bedenkt die bij paard en ruiter past. Veseo en ik zijn heel blij met jou en jouw manier van lesgeven, een aanrader voor iedereen! Joรซlle kijkt namelijk naar het complete plaatje dus paard รฉn ruiter , kortom een superfijne instructrice!
Nico Nico schreef op 21 januari 2016 om 22:47
Je website ziet er mooi uit ๐Ÿ˜‰