Gratis Ebook Academisch Grondwerk

red line
   

Wil je mijn gratis Ebook Academisch grondwerk hebben?
Het staat vol handige tips en uitleg voor als je wilt beginnen met de Academische rijkunst en het Rechtrichten vanaf de grond. Vul hieronder je gegevens in, dan wordt het ebook naar jouw emailadres gestuurd!

Het contactformulier is tijdelijk buiten werking, aanvragen van het Ebook kan d.m.v. mailen naar: info@jdshorsetraining.nl
Excuus voor het ongemak!


Reacties van lezers:
Alice de Beer
Het Ebook Academisch grondwerk is heel mooi gemaakt! Prachtige foto’s en duidelijk uitgelegd, namelijk praktisch. Niet te veel en niet te weinig. En voelt niet als reclame want er staat echt iets. Ik doel op teasers van sommige lesgevers/academische rijkunst instituten, heel veel poeha, prachtige beelden en er wordt gedaan alsof er informatie wordt gegeven maar in feite zie je/leer je niets! Eerst betalen. Dat is hier dus niet zo: echte praktische info en ook erg belangrijk: spelfoutloos!

Annebelle Waumans
Leuk en leerzaam ebook! Niet te lang, heel duidelijk en handvatten om mee te starten. Zeker nu ik zelf ook ben begonnen met rechtrichten. Dit omdat ik het zelf super interessant vind, maar ook heel belangrijk voor het paard. Ik heb een haflinger die graag op de voorhand loopt en hierdoor vorig jaar ook een blessure door overbelasting heeft gehad.

Safka Overweel
Het Ebook Academisch grondwerk is een handzaam, duidelijk en makkelijk te begrijpen ebook. Ik merkte bij het trainen dat je korte heldere beschrijvingen echt zijn blijven hangen. Dat is fijn, want trainen vanuit een boek is niet altijd makkelijk. Dan sta je daar in de bak met je paard en dan… hoe ging het ook alweer? Ik heb ook wel les, dat helpt uiteraard ook een boel, maar ik denk ook dat starters goed uit de voeten kunnen met je aanwijzingen!

Sanne Verhesen
Ik heb het ebook gedownload en met veel belangstelling gelezen. Ik volg al jaren les volgens de Academische Rijkunst en kan het alleen maar aanraden. In het ebook staat alles heel duidelijk en gebruiksvriendelijk uitgelegd. Mensen die er pas mee beginnen hebben hier al een mooie houvast. Daarnaast is jouw boek een mooi naslagwerk om in te zetten bij de lessen. Zo kunnen mensen nog eens nalezen wat ze hebben geleerd in de les.

red line

horse-shoe-clipart-black-and-white-ncBKLj7cA (1)